3-6 Camilla Krogsethagen (83)
3-7 (85)
3-8 (86)

Dommar: Odd Arne Grande, Skodje IL -9

Norborg tapte seriepremiera mot Skodje med 3-8. Til tross for bra spel, opptråtte man til tider som hodelause kyllingar, og dette straffer seg.

Rett fra avspark speler Julianne framover til Linda F. Stavik. Linda prøver å lobbe over keeper, men det enda med corner. Berre etter 3 min. overtar Skodje, speler seg igjennom forsvaret til Norborg og gir leiinga. (0-1) Skodje fortsetter å spele, og når 7 min. er gått, speler dei gjennom til bakerste, og skudd ender i mål. (0-2).

9 min. ut i omgangen får Norborg ein ny sjangs. Kine legg inn til Linda F. S., men skuddet ender over. Skodje presser godt, og etter 17 min. vender ein Skodjespeler av Anette, og skyt i mål. (0-3). Norborg kontrer like etter, og Camilla Krogsethagen kjem med eit skudd fra venstre.

Skodje går opp til leiinga 4-0 etter eit gjennomspel gjennom midtbana og forsvaret.(“Gratismål”). Men etter 30 min. begynner Norborg å få opp presset. Camilla K. speler seg framover, sender ei pasning til Frida, Frida skyt, men skudd endar over. Camilla K. fortsetter angrepet etter 35 min. med eit bra skudd, men keeper redder.

Norborg startar opphentinga
Grytajenta gir seg ikkje , og etter 40 min. lukkast ho med redusering, rett gjennom beina på keeper. (1-4). Rett før pause speler Henriette over til Kine som er aleine framfor mål. Kine skyt, men keeper redder.

5 min. etter pause slår Camilla K. inn til Anne Marte fra høgre. Anne Marte skyt direkte, men lukkast ikkje. Norborg fortsetter 10 min. uti 2. omgang, denne gangen pasning fra Henriette til Linda F. S. Linda scorer med venstrefoten. (2-4).

Norborg i sitt ess
Berre 2 min. etter Skodje løyser, kjem dei på sida med eit 45 graders skudd som endar i nettet. (2-5). Norborg kjem tilbake, ei langpasning blir spelt til Sandra på spissen; Sandra får dempa ballen, skyt, men skudd går utanfor. Fra det 18 min. til det 36 min. ut i 2.omgangen er Norborg i sitt ess. Kjem seg med eit meget godt spel seg imellom,og Skodjespelarane virkar sliten. Norborg har bl.a. ein god muligheit til å score på ein corner.

Men etter 38 min. vinn Skodje eit utkast ifra Norborgmålet, som endar med mål. (2-6). I det samme minuttet får Kamilla eit innlegg ifra Linda Holmeset, Camilla skyt, og scorer. (3-6) Like etter kjem Skodje att, speler ballen, Linda F. S. blotter bakerste, der står ein Skodjespelar ledig, som får ballen i føttene, og scorer. (3-7). Berre eit minutt etter scorer Skodje igjen. (3-8), og fastsett dermed sluttresultatet.

Hodelause kyllinger !
Geir Magne og Terje utpeikte Inger Ann som dagens speler. Inger Ann spelte ein kjempekamp. Ga også Terese skryt for veldig godt keeperspel. Terese redda mange målsjangser. Trenarane synest også Norborg spelte ein bra kamp. Spelarane mista “haude” (hodeløse kyllinga) i periodar, som vi igjen blir straffa for. Viser også at vi har heva oss og vist stor framgang fra i fjor. Måla kjem periodevis imot oss. Det har dei også gjort på treningskampane vi har hatt.

Laget: Terese Brusdal, Anette Sæther, Inger Ann Søvik, Camilla Krogsethagen, Julianne Stavik, Linda F. Stavik, Kine Æsøy Kvammen, Frida Ahrens, Henriette Johannesen, Anne Marte Søviknes, Sandra Otterlei, Linda Holmeset.