Avslutta vårsesongen med siger!

Etter over 2 månader utan siger kunne Norborg igjen få juble for 3 poeng då ein vann 1-0 over Volda2 under strålande speletilhøve i Uggedalen. Sjølve kampen var heller ein 5-0 kamp enn 1-0, men Norborg slit framfor mål, og bomma og bomma. Heller ikkje eit straffespark traff mål. Etter 0-0 ved pause sørga Eirik Koppen Vågnes for mål før to minutt var spelt av 2. omgang. Norborg skapte ikkje so mange sjansar etter kvila som før, men hadde eit par feite tilbod om mål som ein ikkje tok vare på. På overtid fekk Volda2 sin eine sjanse, men frisparket frå 18 meter vart satt utanfor mål. Dermed kunne heimespelarane og tilskodarane puste letta ut. Med desse poenga har ein heng på laga framom på tabellen. Les meir..