Hovdebygda – Norborg/Brattvåg2 4-1 (1-1)

1-1 Robin Skuseth (33)
2-1 Robin Skuseth (57)
3-1 Audun Lillebø (64)
4-1 Audun Lillebø (82)

Norborg/Brattvåg2 gjekk rett ut av startblokkene og førte kampen første 25. Magnus Otterlei kom rundt på sin høgreside etter nokre minutt og traff pannebrasken til Magnus Seth. Etter scoringa kunne det fort vere 2 og 3-0, med sjanser for Seth, Magnus Otterlei, Martin Koch og Per Kristian Grytten Søvik. Istedenfor er det Hovdebygda som blir invitert inn i kampen. Ett i innlegg på bakre blir styrt i mål frå 8 cm.  1-1 til pause var greit. Etter pause var det Hovdebygda som ville vise seg fram og gjekk tidlig opp i 2-1. Martin Koch var nære å styre ballen inn til 2-2, men headinga rett på keeper. Igjen svarer Hovdebygda og går opp i både 3-1 og 4-1. Norborg hadde lite å svare med, nærmast var Henrik Hurlen på et brassespark.

Ronald Olsen (Viktor Tomic, 75) – Stian Klokk (PK Søvik, 70, Jesper Vos, 84), Tor Abelseth, Elias Seth, Per Kristian Grytten Søvik (William Jenssen Grytten, 62) – Noah Klokk (Robert Dulgheru, 75), Jesper Vos (Ådne Hellandsvik, 38) – Magnus Otterlei, Eirik Vågnes (Henrik Hurlen, 70), Martin Koch – Magnus Seth.