onsdag, mars 21, 2018
   
Text Size

G19: Uavgjort i toppkampen

Norborg/Ravn/Harøy - Herd 3-3 (2-2)
G19 1. divisjon, Uggedal stadion, 12.06.2017

1-0 Magnus Seth (13)
2-0 Trond Espen Rogne (36)
2-1 Mads Holkestad (37)
2-2 Kristian Halvorsen (42)
2-3 Kristian Halvorsen (82)
3-3 Magnus Seth (87)

Dei oransje såg ut til å gå mot sin åttande strake siger då Trond Espen Rogne sette inn 2-0 ni minutt før pause, men Herd kom sterkt tilbake og utlikna før sidebyte. Knappe ti minutt før slutt tok dei like godt leiinga, men Magnus Austbø Seth scora sitt andre for dagen og sørga for poengdeling i ein kamp heimelaget burde ha vunne.

Frå G19 si facebookside:
Det endte uavgjort i toppkampen i Uggedalen. Ut fra spill og sjanser så er nok Herd mest fornøgd, men samstundes så såg det stygt ut for heimelaget då Herd tok leiinga åtte minutt før slutt.

Det var de orange som tok tak i kampen fra start. Allerede etter et minutt smalt ballen i tverrliggeren på Magnus Seth si avslutning. Medan en annen god sjanser ender med hjørnespark.

Etter tretten minutt så skulle den første ballen ligge i nota. Marius Austnes bryt Herd på midten å spiller igjennom Magnus Seth. Åleine med keeper sett han ballen mellom beina til 1-0.

Trond Espen Rogne øker til 2-0 då han kriger inn en andreball etter hjørnespark fra Ådne Hellandsvik. Men så begynner ting å gå litt mot heimelaget.

Først må kaptein Nikolai Jensen ut med en stygg smell i ryggen, så går et innlegg/sleiv rett i mål og om ikke det var nok så gir vi Herd frispark på 20meter. Der er Kristian Halvorsen nådeløs og skrur ballen i nota. Dermed går laga til pause med 2-2.

I andre omgang tar heimelaget styringen og holder stort sett handa på rattet og gasspedalen omgangen igjennom. Likevel kommer ikke man seg til de heilt store sjansene og Herd sitt forsvar står bra.

I stede så får Herd et frispark ute på kanten. Halvorsen sin venstrefot er igjen nådeløs. Frisparket går rett i mål på fremste.

Heldigvis har de orange god moral og svaret siste minutta av kampen pluss tillegg er bra.
Først utlikner Magnus Seth når han på ny blir speltfram av Marius Austnes.
Like etter så ser de fleste ballen i mål. Et godt angrep av heimelaget ender med innlegg i boks. Der er Illya Pekarskiy sterkest i lufta og styrer ballen ned mot stolperota. Som troll i eske stuper Herd sin keeper mot ballen og får slått den til hjørnespark. Dagens prestasjon!

Til tross for noen dødballer siste minutta der man er nær så renn tida ut og kampen ender 3-3. Dermed er begge lag fortsatt ubeseiret i serien.

Siste kamp før ferien er mot FK Sykkylven neste mandag på bortebane.

Laget:
Szoma, Stian Skogvoll, Trond Espen Rogne, Anders Toven, Tor Abelseth, Ådne Hellandsvik (Illya Pekarskiy 62min), Marius Austnes, Jesper Vos, Nikolai Jensen (Sander Harnes 37min (Ådne Hellandsvik 83min)), Matias Vatneødegård, Magnus Seth

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann