fredag, april 27, 2018
   
Text Size

G19: Vann toppkampen mot Hødd

Norborg/Ravn/Harøy - Hødd 3-2
G19 1. divisjon, Uggedal stadion, 29.05.2017

0-1 (20)
0-2 (33)
1-2 Ruben Holmeset (34)
2-2 Magnus Austbø Seth (78)
3-2 Illya Pekarskiy (89)

Frå laget si facebookside:

For de som har dårlig hjerte så var ikke Uggedal stadion stedet å tilbringe mandagskvelden. I en tett, temperatursterk og nervepirrende kamp selv Jo Nesbø hadde vore stolt over å skreve stakk heimelaget av med alle poenga.

Kampen starta med tre store heimesjanser første femten minutt. I stede for mål den rette veien så er det Hødd som tar leiinga på en suser fra langt holdt.

 

Etter halvtimen så auker dem til 0-2 då et hjørnespark blir fomlet inn i heimeburet.

Heldigvis svarer Ruben Holmeset momentant då han spiller vegg med en medspiller og sett ballen kontrollert i mål.

Andre omgang blir en tøff affære. Bortelaget legger ingenting imellom på jakten etter tre poeng. Både frispark, gule kort og tøffe dueller blir en viktig ingrediens i omgangen.

Tjue minutt før slutt varter Szoma opp med to gode redninger som forhindrer 1-3 og sjakkmatt.

I stede så er det Magnus Seth som utlikner til 2-2 med tolv minutt igjen. En toppskårer har en tendens til å skåre med alle kroppsdeler. I kveld valgte Seth å bruke ryggen for å videreformidle Tor Abelseth sitt frisparklegg i mål.

Like etter varter Hødd sin keeper opp med ei klasseredning på Abelseth sitt langskudd.

Minuttet før slutt så skal kampen avgjøres. Ådne Hellandsvik drar seg fri på siden. Innlegget finner Seth på bakerste som slår inn igjen til Illya Pekarskiy. Han har få problemer med å heade ballen i det åpne buret.

To minutt på overtid blir Illya lagt i bakken på vei igjennom. Straffe til heimelaget, det andre gule og dermed rødt til Høddstopperen og ei avslutning fra straffemerket som vi ikke kan kalle for god Juul avslutning.

Minuttet etter er debutant Igor Pekarskiy nær, men avslutningen fra seksten går like over tverrliggeren.

Etter fem minutt tillegg blåser kampens dommer av kampen.

Heimespillerne skal ha ros for å vise god moral når de snur kampen mot et godt Høddlag. I stede for å grave seg ned så fortsette man å jobbe på videre. På slike dager er det poenga som teller og gir uttelling på tabellen.

Laget:
Szoma, Nikolai Jensen, Tor Abelseth (Illya Pekarskiy 56min), Anders Toven, Ruben Holmeset, Sander Harnes, Marius Austnes (Tor Abelseth 65min), Jesper Vos (Stian Skogvoll 45min (Anders Finnøy 90min)), Trond Espen Rogne, Ådne Hellandsvik (Igor Pekarskiy 90min), Magnus SethTabell

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann