søndag, april 22, 2018
   
Text Size

Juniorlaget tok sin fjerde strake siger

Norborg/Ravn/Harøy - Spjelkavik 2-1 (0-0)
G19, 1. divisjon, Uggedal stadion, 15.05.2017

1-0 Illya Pekarskiy (59)
2-0 Magnus Seth (77)
2-1 ? (81)

No/Ra/Ha tok sin fjerde strake siger i 1. divisjon og har tabelltoppen for seg sjølve.

Frå laget si Facebookside:

Vi starter kampen med å være det førende laget og har ballen mye i første omgang. De store sjansene er det derimot lengre imellom og gjestene prøver seg med lange baller fra keeper opp mot spissene.

I andre omgang så får vi uttelling etter femten minutt spill. Et vakkert angrep regissert av Anders Urkedal, krydret med et godt initiativ av Jonas Holmeset på kanten ender opp med at Illya Pekarskiy stuper ballen i mål på fremste.

Snaue ti minutter før slutt auker innbytter Magnus Seth til 2-0 etter flott forarbeid av en annen innbytter. Matias Vatneødegård drar seg fri på siden og vender spillet nydelig igjennom til Seth. Åleine med keeper er det ingen tvil.

I heile andre omgang køyrte gjestene på med lange og enda lengre baller opp mot heimelaget sin sekstenmeter. Kombinert med en haug med dødballer så ender det til slutt med en situasjon de får ei skåring ut av. Men kor unødvendig at situasjonen dei skårer på skal oppstå på en slik måte.

Uansett så kjem ikke utlikningen for Spjelkavik og godt støttet av en stor koloni med russ så ender det 2-1 til oss.

Laget:
Szoma, Stian Skogvoll, Trond Espen Rogne, Anders Toven (Marius Austnes 70min), Nikolai Jensen, Jonas Holmeset (Lars Mikalsen 81min), Sander Harnes, Tor Abelseth, Anders Urkedal, Magnus Jenssen (Magnus Seth 35min), Illya Pekarskiy (Matias Vatneødegård 65min)

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann