søndag, april 22, 2018
   
Text Size

Juniorane med sterk bortesiger

Bergsøy - Norborg/Ravn/Harøy 1-3 (1-1)
G19 1. divisjon, 09.05.2017

1-0 (26)
1-1 Magnus Austbø Seth (43)
1-2 Magnus Austbø Seth (78)
1-3 Ruben Holmeset (90)

NoRaHa tok sin tredje strake siger for året då fjorårets krinsmeister vart satt på plass.

Frå juniorane si facebookside:

I det som kanskje er årets tøffeste bortekamp mot Bergsøy så reiser vi heim med tre deilige poeng. Dermed fikk vi revansje for fjorårets eneste serietap (2-1) og har fått en pangstart på årets serie med tre strake sigere.

Bergsøy åpner kampen beste og med stor innsats, bra intensitet og trøkk i spillet sitt så er det fortent når et innlegg 26 minutt i kampen ender med mål. Mye ping pong spilling av oss i feltet på den situasjonen.

Etter dette jobber vi oss gradvis inn i kampen og får ei deilig utlikning rett før pause. Vidar Nilsen Rogne kjem til innlegg fra høgre og foran mål snik målsniken Seth som sett ballen i mål.

I andre omgang så er kampen jamn. Begge lag føler nok at de fortjener å lede når kampen går inn i sitt siste kvarter. Vi er nære med noen anledninger, men dårlige touch på vei igjennom ødelegger. Bergsøy på si side er svært nær når angriperen plutselig kjem åleine mot Szoma. Heldigvis så avslutter han slik Bergsøy sitt seniorlag gjorde på treninga si før kampen (sleivspark langt uttafor).

I stede så er det Jonas Holmeset som spiller igjennom Magnus Seth. Fra litt skrått hald sett han ballen rolig og kontrollert i lengste til en deilig leiing.

På overtid punkterer banens beste Ruben Holmeset kampen med et god skudd på halv volley.

Dermed reiser vi heim med en smut og digg siger fra Havila Stadion.

Laget:
Szoma, Stian Skogvoll, Trond Espen Rogne (Tor Abelseth 46min), Anders Toven, Nikolai Jensen, Jonas Holmeset Trond Espen Rogne 78min), Sander Harnes, Marius Austnes, Ruben Holmeset, Nikolas Fjørtoft (Vidar Nilsen Rogne 13min (Anders Urkedal 80min)), Magnus Seth

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann