lørdag, april 21, 2018
   
Text Size

Treningskamp mot Vestnes Varfjell onsdag kl. 19

Norborg tek onsdag turen til Vestnes for ny treningskamp. Det har blitt obligatorisk at desse to laga møtast til kamp i oppkjøringa til ein ny sesong. I mange år var Varfjell den store sigersherren, men no står Norborg med tre strake sigrar. I fjor vart det 3-2 i siste treningskamp før seriestart. Begge lag har hatt ei ganske lik utvikling sidan møtet for 11 månader sidan. Begge hadde ein tøff vår, men viste meir positive takter på hausten. Ikkje minst Norborg som kom seg heilt opp på ein 7. plass. Vestnes Varfjell kom på 10. plass i 4. divisjon Nordmøre/Romsdal. I vinter har dei hatt få problem med å slå Skodje og Godøy, medan det sist vart eit knepent tap for divisjonskollega Eidsvåg.

Medan sist treningskamp mot Tomrefjord var veldig tett og sjansefattig er det venta å bli ein meir open og underholdande kamp mot Varfjell. Varfjell er gode offensivt, men normalt ikkje så kyniske defensivt.

Norborg får tilbake Matias Vatneødegård og Jesper Vos frå sist kamp, medan Joakim Kjærstad og toppscorer Magnus Seth ikkje er med denne gong.  

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann