torsdag, februar 22, 2018
   
Text Size

Herd er avdelingsfavoritt

Oddsselskapet Nordicbet held ikkje overraskande ambisiøse Herd som favoritt til å vinne 3. divisjon Sunnmøre. Dei trur og at Lasse Olsen blir toppscorar.

Endelig er fotballsesongen i gang igjen i Norge , og årets kamper ser ut til å bli meget spennende, men et lag skiller seg relativt klart ut som årets favoritt! Spilleselskapet NordicBet tilbyr som vanlig et enormt utvalg odds også på kamper i 3 Divisjon, i tillegg til spesialspill gjennom hele sesongen!

Vår favoritt til å vinne årets 3 div avd Sunnøre, er Herd. Vinneroddsen på Herd er såpass lav som 1.25 ganger pengene, mens nærmeste utfordrer er Hødd 2 , til en vinnerodds på 5,00

Herd virker å ta steg år for år og har da også en spillerstall få andre klubber på dette nivået kan matche.Spesielt offensivt er de divisjonens suverent beste lag.  Finn Erik Stavseng er kanskje lagets viktigste signering i år - en spiller som har stor rutine og er svært anveldelig. I en midtstopperrolle vil han være gull verdt nå som de har mista Dan Petter Ulvestad til AAFK. Ankepunktet til Herd har vært keeperplassen og det faktum at de er svakere bakover på banen, men laget virket sterkere utover fjorårsesongen og bør kunne ta et solid skritt i retning 2 divisjon. Holdes de fleste av de viktigste spillerne seg skadefrie og laget økonomisk holder seg over vannet  - ja da ligger det an til at Herd vinner avdelingen relativt greit.

Hødd 2 vil nyte stort av at førstelaget gjør en god sesong og vil helt sikkert kunne bite godt fra seg om mangenok førstelagspillere holder seg skadefrie. Vi tror dog at Herd anno 2010 blir for tøffe i mot selv om forutsetningene for Hødd 2 burde være svært gode ettersom de gror godt i Ullsteinvik om dagen. Vi er rikelig sikre på at Hødd vil satse friskt for å beholde 3 divisjonstatusen og ønsker de det har de gode forutsetninger for å havne høyt på tabellen.

Følgende lag tror vi vil kjempe om å unngå degradering til 4 divisjon etter serieomlegginga kommende sesong.

Brattvåg til odds 15,00 kan få et løft i år med signeringer som Tomren og Håskjold for å nevne noen. Skuffa litt fjor, men viste stigning. Spjelkavik til odds 24,00 har fått en  god trener i Geir Hansen, men har ikke greid å forsterke stallen slik at vi har liten tro på at de har sjanse til å ta store løft på tabellen allerede i år. Det kan virke som om Hansen ønsker å satse mer langsiktig og jobber for å styrke klubben fra bunnen av på både trener og spillersiden. Rollon til odds 25.00 har hatt en ganske stabil stamme av spillere og det har gitt jevnt stigning over flere år.  Monsen jobber på jevnt og trutt og bør være blant de lagene som kjemper om å få fornyet sitt 3 divisjonstempel.  Valder virker å være mer offensive og har fått inn Jan Ove Lange som trener. Har nok ambisjoner om å overleve den tøffe 2010 sesongen. Volda til odds 27 virker ikke å ha forsterka laget nevneverdig men har såpass bra tilgang på studenter at de opprettholder et greit 3 divisjonsnivå.Bergsøy har sikra seg et par kvalitetspillere fra Lithauen som vil kunne gi Frank Sverre Skorpen bedre arbeidsvilkår enn han ellers ville ha fått på topp for Bergsøy. Bergsøy kan overaske positivt om disse slår til og vi tilbyr 30,00 ganger innsatsen på denyopprykkede.  Hareid til odds 45,00 slet veldig i fjor men kan bli veldig forsterka av at Ronny Jørgensen igjen er å finne på målscorerprotokollen i et slikt omfang at vi kjenner han igjen fra glansdagene.

I bunnstrid spår vi Norborg til odds 125,00  Stranda til odds 150,00  og Godøy til odds 250 vil befinne seg. Vi tror de nyopprykkede lagene Bergsøy og Stranda har en fair sjanse til å passere Norborg og Godøy som vi tror kan få en vanskelig sesong. Nordborg virka å flyte på en entusiasmebølge i fjor som vi tror kan bli vanskelig å repetere i andresesongen i divisjonen. Spesielt Godøy bør være et lag de fleste kan hamle opp med i og med at de har mistet såpass sentrale brikker som Alnes, Kjevik og Vardal.

 

Rangering 3 Divisjon Sunnmøre

1 Herd 1,25
2 Hødd 2 5,00
3 Brattvåg 15.00
4 Spjelkavik 24.00
5 Rollon 25.00
6 Valder 25,00
7 Volda 27,00
8 Bergsøy 30,00
9 Hareid  45,00
10 Norborg 125,00
11 Stranda 150,00
12 Godøy 250,00


Topscoreren i 3 divisjon avdeling Sunnmøre?

Nordicbet har også laget en rangering over de vi tror blir de mest målafarlige spillerne. Vi er rimelig sikker på at Herd kommer til å score mange mål i år og har således mange navn fra Herd relativt høyt oppe på våre lister. . Lasse Olsen trenger ingen nærmere presentasjon. De siste treningskampene har vist at den gamle storspissen har målteften inntakt. Vi tror om Olsen greier å holde motivasjonen så har han kvalitetene som skal til for å putte flest goaler. Andreas Ulvestad kommer trolig til å spille spiss og på et Herd lag som skaper så mange sjanser er forutsetningene gode for å bøtte inn mål. En spiss i framgang som kan goale mye. Nærmest Herd duoen følger Ronny Jørgensen som spiller for Hareid. En bunnsolid spiss med store kvaliteter og om han holder seg skadefri vil være med å prege topscorerlistene i 2010. Jørgensen har brukt tid på å finne fram til gammel storhet etter alle skadeproblemene, men vi har ikke gitt opp å tro på at han igjen kan bli å finne som en målgarantist. Vi tror dog ikke Hareid blir det sterkeste laget i år og slik sett kan han få litt dårligere arbeidsbetingelser enn sine spisskolegaer på toppen av listene. Adrian Blindheim ble delt toppscorer i avdelinga ifjor og med et sterkere lag i ryggen i år kan det bli nok en målfarlig sesong.


Lasse Olsen ( Herd ) 4.00
Andreas Ulvestad ( Herd) 6,00
Ronny Jørgensen ( Hareid ) 8,00
Adrian Blindheim ( Valder) 9.00
Vegard Heltne ( Hødd 2) 10,00
Martin Sundnes ( Brattvåg) 10,00
Frank Sverre Skorpen ( Bergsøy ) 12.00
Vegard Holand ( Herd ) 15.00
Kato Vangen ( Stranda) 16.00
Halvar Westad ( Spjelkavik ) 16.00
Rune Haugen ( Volda) 18.00

For fullstendig liste se link under

Link til samtlige odds 3 divisjon avdeling Sunnmøre:

http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=288

For spørsmål og kommentarer, ta gjerne kontakt med vår talsmann:


Kim Rud Petersen  -  CMM
+356 99131355 (Malta)
+47 90094242 (Norway)

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann