Nyheiter

Vidare i Sunnmørsposten Cup

Norborg vann 4-1 borte mot Sula i 2. runde av Sunnmørsposten Cup. Robert Dulgheru gav dei oransje leiinga allereie 1 minutt ut i kamp, medan Adrian Andrukiewicz dobla leiinga 5 minutt seinare. Eit sjølvmål i det 15. minutt sørga for 3-0. Noko som stod seg til pause. Ole Martin Sellaup auka til 4-0 før minuttet var spelt av 2. omgang. Nokre minutt før slutt reduserte Ramazan Akbulut for heimelaget. Norborg tek i mot Blindheim i 3. runde. Kampen er oppsett søndag 17. mars kl. 1830,

God glid mot Godøy

Etter is i rubben i ein treningskamp mot HaNo for ei drøy veke sidan, så var det god glid i Sunnmørsposten Cup-kampen mot Godøy i Uggedalen søndag kveld. Sidan Godøy spelar ein divisjon under Norborg så starta dei kampen med eit straffespark som vart sett i mål av Simen Støbakk Valkvæ. Deretter var det berre Norborg som ikkje gav seg før det stod 7-1. Anders Toven utlikna dryge ti minutt ut i kampen før Robert Dulgheru presenterte seg. Først sette han inn 2-1 på straffespark etter at Kristoffer Søviknes vart felt. Så scora han på eit skot frå 18 meter. I sluttminutta av 1. omgang var først ein Godøy-spelar uheldig å sette ballen i eige mål på corner for Dulgheru sette inn sitt tredje for dagen. Dermed 5-1 til pause. 2. omgang vart langt rolegare, men far Marius Dulgheru gjorde 6-1 før Kristoffer Søviknes fastsette sluttresultatet til 7-1 på ei klassescoring der han tok ned ballen på brystet og klinka den i lengste. Dette var for øvreg Norborg sin største siger over Godøy nokon sinne i dei 52 offisielle kampane ein har hatt mot dei sidan det første møtet i 1971. Norborg møter Sula i neste runde, også det eit lag som spelar i 6. divisjon.

To nye inn

Sebastian Vågø vart på sin 26-årsdag i går klar for Norborg etter overgang frå Skodje. Vågø har spelt 4., 5., 6. og 7-ar fotball for Skodje sidan A-debuten hausten 2013. Det er også klart at Markus Søvik Gunnarsson (28) gjer comeback etter å ha flytta tilbake til Haram.

Møter Godøy i Sunnmørsposten Cup

Sunnmørsposten hadde i dag trekning i sin nyutvikla cup og då vart det klart at Norborg møter Godøy. Godøy er det laget ein har møtt flest gongar i seriespel sidan 1968, men sist møte mellom laga var i 2017. No er det altså klart for cupmøte mellom dei gamle rivalane. Kampen må spelast seinast 25. februar. Heile trekninga finn du her.

Mykje har skjedd i Norborg sidan sesongslutt i oktober. Laget har valgt å avslutte samarbeidet med Brattvåg2, ein har tilsett Niklas Rekdal som spelande trenar, samt fått tidlegare toppspelar Torbjørn Grytten tilbake til moderklubben. I går vart også Ole Enger Willumsen klar for dei oransje. Han er født i 1994, kjem frå Skodje og spelte i fjor 5. divisjonsfotball for Moldestudentene. Andreas Larsen Beite signerte sist veke. Han er også frå Skodje og er født i 1995. Han måtte i fjor nøye seg med 7ar fotball i heimbygda. Vi ønsker alle velkomen til Norborg.

Tapte serieavslutninga

Norborg/Brattvåg2 tapte årets siste kamp med 6-1 for Volda2. Heimelaget var best før pause, medan Norborg styrte det meste etter og burde ha fått med seg eit betre resultat. Tor Abelseth scora for dei oransje. Les meir..

Årets siste heimekamp

Fredag kl. 1830 spelar Norborg/Brattvåg2 årets siste heimekamp då Hovdebygda gjestar Uggedal KGB. Norborg står framleis utan heimesiger i årets sesong, men vonleg mobiliserer laget skikkeleg for å knuse denne smultringen. Hovdebygda var gjerne tre enkle poeng i vår storheitstid på 2000- og 2010-talet, men etter 8-1 sigeren 11. oktober 2018 har det blitt fire kampar utan siger mot Kenneth Nydahl sine disiplar. Det må vi gjere noko med. Vél møtt!