onsdag, mars 21, 2018
   
Text Size
Feil

Kamper i Uggedalen i helga

Laurdag kl. 16.00 møtes Ravn og Stordal sine guter 16-årslag. Søndag kl. 13.00 er det duket for oppgjør mellom Skodje og Midsund sine seniorlag.
 

Vaskemaskin og fryser ønskast

Dersom nokon under årets vårreingjering finn ei vaskemaskin og fryser som ein ikkje har bruk for, så tek Norborg gjerne imot dette. Ta kontakt med Geir Ove Grønli, tlf. 93027506 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

   

17stk på juniortrening

Folksamt på juniortrening onsdag kveld i Uggedalen. 17 stk hadde møtt opp, og det var god innsats i speleøkta etter det vår mann på stadion kunne observere. Sjølv om det var folksamt så er det fortsatt plass til enda fleire. Så er du interessert så er det berre å møte opp ved neste anledning. Søk på Norborg Junior på Facebook, og du finner ut når neste trening finner sted.
   

Klubbdommerkurs

Torsdag 22.04
Kl. 18:00-20:30
Sted: Forsamlingshuset i Søvik
Instruktør: Geir Arne Nordby
Ansvarlig NIL: Audun Mikalsen

Geir Arne Nordby fra Sunnmøre Fotballkrets vil være instruktør på klubbdommerkurs.
Alle som er fyller 13 år og eldre i aldersbestemte klasser er påmeldte på dette kurset.
De som har kurset fra før eller ikke kan delta må ta dette opp med sin trener eller oppmann.

Liste over påmeldte finner du her, dersom det er noen som ønsker å ta dette kurset og som ikke er på lista, ta kontakt med Audun Mikalsen, Mob: 415 25 086.
Les meir..

   

Folksamt i Uggedalen

Det var i kveld folksamt i Uggedalen. Over 80 barn og ungdom kosa seg med fotball på den grønne banen mellom kl. 18 og 20 i kveld, og det var knapt ein ledig flekk på det 11000m2 grønne anlegget. Noen trente gjennom organisert trening, men også svært mykje som eigentrening. Dette er kjekt å sjå og dette gleder våres hjerter, sa fotballformann Geir Ove Grønli i ein kommentar til norborg.com.
   

Spjelkavik tukta Herd i cupen

Spjelkavik er klare for neste runde i NM etter ein imponerande 2-0 siger på bortebane mot Herd i kveld. Kontringsmål av Vegard Nybø og Andreas Havnegjerde sørga for sigeren.
   

Nytt frå Norborg

Alexander Eide fekk onsdag konstatert brot i arma etter å ha vore involvert i ei ulykke sist veke. Det hindra han ikkje i å briljere mot Måndalen, men no blir det altså gips for Alecs.  

Daniel Olsbø er klar for spel for Norborg etter overgong frå Lepsøy. Daniel har spelt 6 treningskampar for Norborg i vinter og har scora 1 mål. Daniel er ein offensiv spelar med bra fart og løpskapasitet. Vi ønsker han velkomen til klubben.

Knut Ivar Bjørlykhaug blir lånt ut til Hovdebygda fram til 21. juni. KIB går på skule i Volda og spelte også i fjor vår for Hovdebygda. Vi ønsker han og Hovdebygda lykke til i 5. divisjon og ser fram til å få han tilbake i Uggedalen til sommaren.

Jan Even Drønnesund spelte sin A-kamp nr. 200 for Norborg mot Ørskog for nokre veker sidan. Vi gratulerer!

Norborg spelte tysdag sin 8. og siste treningskamp før serieopninga heime mot Brattvåg torsdag 15. april kl. 1830. Følgjande spelarar har teikna seg på scoringslista:
Tarjei Urkedal 9 mål, Ole Johan Urke 8, Skjalg Volstad 5, Kristoffer Søviknes 5, Alexander Eide 3 Geir Ove Grønli 3, Asgeir Kalvø 1 og Daniel Olsbø 1. 

   

Vårdugnad laurdag kl. 11.00

Laurdag kl. 11.00 kaller anleggsgruppa inn til vårdugnad på vårt store anlegg i Uggedalen. Grasbanen skal klargjerast for aktivitet, kunstgrasbana skal få ei ansiktsløftning, det skal ryddast, ordnast diverse småarbeid og noe gjenståande arbeid frå kunstgrasbyggingen må utførast. Alle med aktive med på fotballen må møte, og vi håper også at andre interesserte for vårt frivillige vil møte opp for å ta i eit tak. Vél møtt!
   

Grasbana har våkna til liv

Grasbanasjef Endre Kalvø har satt i gang med å pleie grasbana dei siste ukene no som snøen har forlatt gullkysten. Banen begynner allerede å våkne til liv, og den er heilt sikkert både grønn og livleg når serien sparkes i gang 15.april i 3.divisjon.
   

Grei skuring mot Måndalen

Norborg - Måndalen 4-0 (1-0)
Norborg KGB, 06.04.10

Sjansar: 11-4

Mål: Alexander Eide (13), Tarjei Urkedal (56, str. 63, 85)

Norborg stilte med sin største tropp for året og hadde få problem med å vinne 4-0 over gjestane frå Romsdalen. Etter berre 1-0 til pause, vakna fjorårstoppscorar Tarjei Urkedal til live og sørga med sine tre mål for at det vart respektable 4-0 i generalprøven.

Les mer: Grei skuring mot Måndalen

   

Siste treningskamp

Herrelaget møter Måndalen på Norborg KGB tysdag kl. 19.20. Dette er siste test før seriestart på same bane mot Brattvåg torsdag 15. april. Vi oppfordrer bygdefolket om å ta kveldsturen innom Uggedalen i fineveret. Norborg har fem sigra, ein uavgjort og eit tap så langt i årets treningskamper, og laget har i snitt skåra 4,43 mål. Alt ligg til rette for meir underhaldande fotball på ei aldeles nydeleg bane. Oppmøte for Norborg sin tropp er 18.15, og alle møte (inklusiv Elling og Adrian som er heime på ferie). Dommar: Bjarte Steinsbu. Assistentar: Arild Vegsund og Helge Uggedal.
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kalender

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann