onsdag, mars 21, 2018
   
Text Size
Feil

Brattvåg har tatt initiativet i Uggedalen

I morgen torsdag er det klart for seriestart i 3.divisjon mellom Haramsrivalene Norborg og Brattvåg i Uggedalen kl. 18.30. I kveld møttes lagene sine juniorlag til treningskamp. Brattvåg var det beste laget, og vann 7-5. For mange av Norborg sine spelera var dette første kampen på noen år. Dommera var Skjalg Volstad i 1.omgang og Torbjørn Grytten i 2.omgang.
 

Ny Sunnmørsrekord av Hessa ?

Eit stjernespekka Hessa var i dag tilbake på fotballkartet med seriestart borte mot Harøy.

Les mer: Ny Sunnmørsrekord av Hessa ?

   

Flott start av Blindheim

4. divisjon Sunnmøre tok i kveld til med kampen Blindheim - Åmdal. Heimelaget er av dei fleste "ekspertane" tippa til å vere med "oppi der", medan Åmdal er plassert i botnen. Slik tyda også kveldens kamp, for Blindheim vann 4-0.
   

Keeper Engeset omskolert til toppskårer

Bjørnar Engeset var i mange år ein dyktig gute og juniorkeeper på Norborg. Herrelaget var han også innom, og mange husker nok hans gode kamp mot Godøy i Uggedalen for noen år sidan.

Les mer: Keeper Engeset omskolert til toppskårer

   

Feil i kalenderen

Det har dukka opp ein feil i kalendaren som gjer at klokkeslett blir ein time tidligare en det som er skrive inn. Feilen blir forhåpentligvis fiksa snarast. Før det er blitt gjort må start tid skrivast en time før aktiviteten startar. Husk også å skrive kontakt informasjon når det legges til en aktivitet.

   

Kick Off i Uggedalen på torsdag

I forbindelse med serieopninga i 3.divisjon mellom Norborg og Brattvåg i Uggedalen på torsdag arrangerer fotballstyret Kick Off. Det vil bli biletetaking av alle aldersbestemte lag kl. 17.45, Rongve vil være til stede for å selge sportsutstyr og alle aktive aldersbestemte spelere har gratis inngang. Vi oppfordrar flest mulig til å ta turen til Uggedalen denne dagen for å støtte heimelaget i kampen om 3 poeng mot ein av årets seriefavoritter! Kampstart er 18.30, men her vil bli folksamt. Så møt opp i god tid om du vil ha med deg første spark på ballen.
   

Brattvåg ute av NM

1. kvalifiseringsrunde NM
Rollon - Brattvåg 3-0 (2-0)
Mål: Kjell Tore Pedersen, Daniel Gjerde og Richard Ytterlid

Volda - Valder 5-4 (2-2)
Mål Volda: Trond Brynestad, Hans Husøy, Rasmus Aarflot, Bjørnar Liaskar og Lars Johan Holsvik
Mål Valder: Henrik Hole Oksnes 2, Adrian Blindheim og Emil Jensen

Treningskampar:
Skodje - Midsund 2-3 (spelt på Norborg KGB)
Hødd2 - Langevåg 7-1
Stranda - Ørskog 7-0 (resultat ikkje bekrefta)
Treningskamptabell

   

Glimrande dugnadsvilje!

Vårdugnaden i Uggedalen i dag vart ein stor suksess. Eit anlegg bada i sol og nærmare 40stk som møtte opp. Takk for innsatsen til alle som møtte!

Les mer: Glimrande dugnadsvilje!

   

Herd med stortap

Herd måtte i dag sjå seg slått heile 7-1 av Hødd i Fosnavågen. Hødd leia 3-0 ved pause. Herd møter Rollon i sin første seriekamp fredag. I ein annan treningskamp har GuLars vunne 13-2 over Hovdebygda.
Treningskamptabell
   

5. divisjon er i gong

Hareid2 og Sunnylven starta seriefotballen på Sunnmøre med å spele 2-2 i dag. Frå Hareid si nettside saksar vi dette:

"Hareid starta seriepremieren mot fjorårets 4.-divisjonslag Sunnylven best, og fekk etter kvart 1-0 på eit langskot ved Ivar André Aadland. Utover i andre omgangen tok Sunnylven over kampen, og fekk 1-1 før pause. Bortelaget hadde også initiativet i ein periode etter kvilen, og tok leiinga 2-1. Men Peter Paus utlikna til 2-2, og Hareid hadde også fleire sjansar til å vinne kampen. Men 2-2 mot eit godt lag i ei rekordtidleg serieopning går det absolutt an å ta med seg."

   

Hareid i rute før seriestart

Hareid fortsette å vinne treningskampar. Fredag kveld sette dei FK Sykkylven på plass med 5-1. Det var likevel gjestane som scora det første målet, men etter det var det ingen tvil. Ronny Jørgensen ser ut til å vere tilbake i storform å scora tre mål. Lagets andre stjerne, Kim-Tore Husøy, og Tore Bjørge Mjønes scora dei andre. Dette var Hareid sin 14. og siste treningskamp før dei opnar serien mot Godøy. Hareid vann norborg.com sin treningskamptabell suverent.

I ein annan treningskamp vann ambisiøse Bergsøy 4-2 over Ørsta. Frank Sverre Skorpen scora tre mål, Kestius Deveika eitt.
Treningskamptabell
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kalender

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann