mandag, januar 22, 2018
   
Text Size
Feil

Håbet og Sundnes frå Norborg til Fjørtoft

Fjørtoft har ikkje lagt bort støvkosten endå og har signert nye spelarar frå Norborg. Før helga signerte Adrian Håbet (27) overgongspapira. Han spelte sin siste kamp for Norborg i fjor, nærmare bestemt 29. april 2015 borte mot Langevåg. Totalt vart det 172 A-kampar og 54 mål sidan debuten mot Molde jr. 7. april 2004. Vi ønsker han lykke til vidare.

Martin Sundnes (30) har også valgt å signere for Fjørtoft. Han spelte ikkje kampar for Norborg i år, men leverte 4 mål på 3 kampar hausten 2015. Eit utvilsamt varp på overgongsmarknaden om helsa held. Vi ønsker han lykke til.
 

G19: Samarbeidsprosjektet godkjent for 2017!

Sunnmøre fotballkrets har godkjent Norborg, Ravn og Harøy sin søknad om felles juniorlag for sesongen 2017 med Norborg som ansvarleg klubb.
   

G19: Vinterkvalik utan Norborg

Norborg G19 har takka ja til Sunnmøre fotballkrets sitt tilbod om spel i neste års 1. divisjon. Som eit av dei fire beste laga i årets 1. divisjon så fekk Norborg automatisk plass i 1. divisjon om ein ville det. Det sa Norborg ja til, og kan førebu seg til seriestart utan press.
   

Fredag ny kampdag i 4. divisjon

Sunnmøre fotballkrets har kome med melding om kampdagar for sesongen 2017. Det blir som følgjer:

4. divisjon menn: Fredagar
5. divisjon menn: Torsdagar
6. divisjon menn: Onsdagar
3. divisjon kvinner: Onsdagar
   

Adelskalenderen oppdatert for 2016

Siste A-kamp er spelt for i år og vi har oppdatert Adelskalenderen. Det var i år 7 debutantar, og vi er no oppe i totalt 325 ulike spelarar med A-kampar for Norborg. Dei sju som debuterte i år var Tor Abelseth, Jonas Finstad Austnes, Marius Finstad Austnes, Magnus Austbø Seth, Anders Toven, Nikolas Fjørtoft og Magnus Jenssen.

Det er få endringar i toppen av lista. Øverst troner Tarjei Gjerset Urkedal med sine 529 kampar. Han spelte totalt 16 kampar i år. På 2. plass er Kristian Holmeset Søviknes med 468 kampar. Han spelte totalt 21 kampar i år. Stein Erik Reitan er førebels på ein trygg 3. plass med sine 426 kampar. 12 kampar framom han som først nådde 400 kampar i Norborg-trøya, Svein Gjerset.

Kristoffer Holmeset Søviknes passerte Kåre Nogva og er på 8. plass med sine 312 kampar. Ole Johan Urke passerte Roger Grytten (279) og Steffen Grytten (296) og er inne på 10. plass med sine 301 kampar. Av andre aktive så klatra Christian Sæther frå 27. til 21. plass, og er med sine 243 kampar berre ein kamp unna Geir Ove Grønli på 20. plass.

Heile Adelskalenderen finn du her.
   

Norborg J8

Beklageligvis ble det en feil i programbladet vårt i år, og J8 laget kom ikke med i bladet. Dette beklager vi ovenfor jentene som har gjort en flott innsats og representert Norborg på en god måte gjennom sesongen 2016.


Bak fra venstre: Stian Volstad(trener), Aileen Risbakk-Solheim, Amalie Jenssen Hildre, Linnea Jenssen Eidsvik, Ane Hedda Hildrestrand Grande, Linnea Evelin Strid Midtlid, Ida Hansen Sandbakk, Madikken Strid Midtlid, Silje Helén Søvik (lagleder)
Framme fra venstre: Celine Helén Solvang Søvik, Martine Ringstad Midtlid, Zara Volstad

   

Fjørtoft forsterker med Norborg-spelarar

Dei som trudde at Fjørtoft skulle bestå av berre gamle fjørtoftingar og etterkomarar av dei må tenke om igjen. Klubbleiinga er nemleg særs aktive inne på fastlandet og jaktar både aktive og avdanka spelarar, som vi tvilar på er ein del av slektstreet til familiane ute på tørva. To spelarar som står i Norborg har no skreve under for dei kvite og blå i havgapet. Dei to er Skjalg Volstad og Torgeir Garshol.

Skjalg Håhjem Volstad (25) var eit av Norborg sine største talent for nokre år tilbake. Volstad spelte 133 A-kampar og scora 26 gongar for Norborg i perioden 2007 til 2014. Han fekk sin debut i ein treningskamp mot Stranda 8. mars 2007 og spelte sin siste A-kamp 27. februar 2014 mot Kickers Luzern på treningsleir i Tyrkia. Den siste seriekampen kom mot Langevåg 16. august 2012. Volstad har dei siste åra studert i Bergen, men har no flytta heim til Terøya. Vi ønsker han lykke til på Fjørtoft, håper helsa held og at han kjem i så god form at vi ser han i Norborg-trøya til hausten Smile.

Torgeir Finnanger Garshol (27) meldte overgong frå Brattvåg til Norborg før 2011 sesongen og fekk totalt 19 A-kampar i den oransje trøya. Han debuterte i 5-1 sigeren over Emblem 28. januar 2011, medan den siste kom 9. august 2012 mot MSIL før han reiste til Bergen for å studere. Garshol har ingen mål for A-laget, men scora 3 mål på 7 kampar for 2. laget i 5. divisjon i 2011. Vi ønsker han lykke til på Fjørtoft.
   

Nordang til Fjørtoft

Som dei fleste veit så har Hans Edvard Nordang (26) meldt overgong frå Norborg til Fjørtoft. Nordang er kanskje den fremste drivkrafta bak Fjørtoft sitt comeback i 6. divisjon. Nordang kom til Norborg frå Brattvåg våren 2010 og fekk sin debut 4. juni då han kom inn til 2. omgang i 2-0 sigeren over Valder. "Debutant Hans Edvard Nordang kunne fått ein pangstart i den oransje trøya, men keeper Mathias Mauren Richardsen redda avslutninga frå kloss hald. Nordang gjorde likevel ein flott debut og viste god duellstyrke og bra teknikk", skreiv vi den gong.

Totalt har det blitt 164 kampar, 31 mål og 1 KM-tittel i 4. divisjon på fjørtoftingen i Norborg-trøya. Vi takker Hans Edvard for innsatsen og ønsker han lykke til vidare.


Hans Edvard Nordang (t.v.) scora sitt siste mål for Norborg då han hjalp laget til 4-2 siger borte mot Valder i haust. Valder var også laget han debuterte mot i 2010.
   

Futsal-KM G19: Tapte kvartfinalen

Norborg1 tapte kvartfinalen mot Blindheim1 med 4-6 og er ute av futsal-KM.

Vi gratulerer Hødd2 som mestere etter 3-2 over Blindheim1 i finalen.

Jenter 19 spelte også futsal-KM i Volda denne helga. Her vann Fortuna2 1-0 over Fortuna1 i finalen. Vi gratulerer. Gratulasjonar også til Ravn sine to lag som tok bronse. (Det spelast ikkje bronsefinale.)

Turneringa kan du følge her:

http://www.mylivescore.no/Livescore?tid=OAAxADMANQA0ADAAMQAjAA%3D%3D&view=fixtures

   

Utmerkingar 2016

Norborg A-, B- og G19-lag hadde laurdag kveld sesongavslutningsfest. Der vart det blant anna delt ut ein del priser.

Sparebanken Møre sin kåring av beste heimespelar:
Mot Larsnes/Gursken: Geir Roar Gamlem
Mot Stranda: Ole Kristian Aarseth
Mot Skarbøvik: Magnus Austbø Seth
Mot Valder: Magnus Austbø Seth
Mot Ørsta: Steffen Grytten
Mot Godøy: Denis Sjåstad
Mot FK Sykkylven: Tarjei Gjerset Urkedal
Mot Skodje: Kristoffer Søviknes
Mot Langevåg: Tor Abelseth
Mot Hareid: Elling Mikal Kalvø
Mot Emblem: Fredrik Krogsæter

Statuetter for spelte kampar:
50 kampar: Ronald Søvik Olsen (55)
150 kampar: Hans Edvard Nordang (164)
300 kampar: Kristoffer Søviknes (312) og Ole Johan Urke (301)
450 kampar: Kristian Søviknes (468)

Årets mål: Pedro Silva (borte mot Ørsta)
Assistkongen: Kristian Søviknes (7 assist)
Toppscorar 1.lag: Kristoffer Søviknes (9 mål)
Årets spelar: Kristoffer Søviknes

Toppscorar 2. lag: Kenneth Gamlem
Årets spelar 2. lag: George Abuzatoaie

Årets mål G19: Fredrik Krogsæter (borte mot Skarbøvik/Hessa)
Toppscorar G19: Magnus Austbø Seth (21 mål)
Årets spelar G19: Tor Abelseth

Innsatsprisen 2016: Kristian Søviknes

Les mer: Utmerkingar 2016

   

Grytastranda/Søvik vann på straffer

Grytastranda/Søvik - Haram/Sandøy 1-1 (0-0), 5-4 på straffer
G19, showkamp, Uggedal kgb, 05.11.2016

1-0 Benjamin Fjellsted (49)
1-1 Jørgen Hatlehol (86)

I ein tett kamp mellom to defansivt godt organsierte lag måtte det straffesparkkonkurranse til for å få ein vinnar. Etter at begge lag bomma ein gong på sine fem første straffer, redda keeper Joakim Kjærstad Haram/Sandøy si 6. straffe. Lars Mikalsen sette den avgjerande straffa sikkert i nota for Norborg-land.

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kalender

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann