onsdag, mars 21, 2018
   
Text Size
Feil

Autovern på plass

Det skjer nesten daglig nye ting med vårt store idrettsanlegg i Uggedalen. I dag vart arbeidet med autovern som starta i går ferdigstilt. Ca. 250m med autovern er no satt opp rundt parkeringsplass og veier.
 

Nye spelarar til damelaget - kamp i kveld

Norborg har signert tre nye spelarar for sitt damelag. Dette er Anette Ulla Vegsund (tilbake frå Brattvåg), Camilla Løken (Brattvåg) og Camilla Vatne (Ravn). Samtlege er klar for kamp i kveld då ein møter Herd jr. kl. 1900 i Uggedalen. Norborg jobbar også med å få Silje Nogva sin overgong frå Valder i orden før serieopninga i kveld.
   

Hødd2 inntok tabelltoppen!

3. divisjon Sunnmøre måndag

Hødd2 - Volda 4-1 (3-1)
1-0 Espen Standal (2), 1-1 Bjørnar Liaskar (str. 20), 2-1 Eirik Heltne (str. 27), 3-1 Eirik Heltne (str. 37), 4-1 Kristoffer Sætrenes (82)

Tabell
   

7’ar-lag – kven blir med?

Sjølv om det ikkje ser slik ut når vi ser ut vindauget no, så er det ikkje lenge til første seriekamp for 7’ar-laget! For å vere nøyaktig så er første kamp borte mot HaNo tysdag 4. mai kl. 19:00.Det har vore veldig variabelt med oppmøte på trening (for å seie det diplomatisk) og vi må difor be om at alle som er interessert og har høve til å vere med å spele kampar sender ein mail til noralf.gamlem(at)stxeurope.com.Dersom du berre kan vere med i periodar så er det heilt greitt, men sjølvsagt fint om du då seier noko om når det passar og når det ikkje passar (t.d. om du periodisk er vekke).Terminlista for 7’ar-laget finn du her: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=82476. Vi må ta atterhald om at ikkje alle som har lyst kan få vere med på kampane dersom det blir mange som melder si interesse (men ut frå treningsoppmøte så ligg det vel an til å bli mest ei teoretisk avgrensing...).
   

Lagbilder

Send en epost til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . med navn på spelara som er på bilda og nummeret til bildet. Emnefeltet i eposten merkast med lagnavnet.

Les mer: Lagbilder

   

Kamp mot Rollon flytta

Kampen mellom Rollon og Norborg er flytta frå fredag 23. april til laurdag 24. april kl. 14 sidan Rollon skal ut i cup-kamp på onsdag. Kampen spelast på Ratvika KGB. Rollon held for tida på å legge kunstgras på si grasbane.
   

Nykomarane vann!

3. divisjon fredag:
Herd - Rollon 3-0
Hareid - Godøy 4-3
Stranda - Spjelkavik 2-0
Bergsøy - Valder 2-1

Nykomarane Stranda og Bergsøy vann begge i serieopninga av 3. divisjon. Mario Strecky ga Stranda ein god start med mål allereie før fem minutt var spelt. Kent Runar Vad auka tjue minutt ut i 2. omgang. Bergsøy kom under 0-1 etter at Valder sin unge storscorar Adrian Blindheim fann nettmaskene i det tredje minuttet. Petter Daniel Baade utlikna før pause, medan litauiske Andrius Petreikis sikra tre poeng for heimelaget tolv minutt før slutt. Herd og Hareid vann oppskriftsmessig sine kampar, men Godøy, som er spådd på botnen av nær sagt alle, sjokkopna med å leie 2-0.
   

Bittert poengtap mot erkerivalen

Norborg - Brattvåg 2-2 (1-0)
Norborg KGB, 15.04.10

Sjansar: 10-10

1-0 Ole Johan Urke (44)
1-1 Kristian Grønmyr (56)
2-1 Kristoffer Søviknes (60)
2-2 Martin Sundnes (90+5)

Norborg hadde Brattvåg lenge i kne, men heile fem minutt på overtid var Martin Sundnes som så ofte før på rett plass til rett tid og banka ballen i mål. Utruleg bittert for heimelaget, som stilte seg uforståande til at dommaren la til fem minutt etter at han først signaliserte fire.

Les mer: Bittert poengtap mot erkerivalen

   

Superreserve står fast i Oslo

Norborg slit med få folk for tida grunna jobb, skule og skader. Til kveldens kamp har ein i skrivande stund berre ein reserve ettersom superreserve Audun Mikalsen ikkje rekk kampen grunna oske frå Island som rammar flytrafikken. Norborg si lagleiing er no i forhandlingar med Christian Søvik om eit comeback. - Vi håper at situasjonen betrar seg utover ettermiddagen og at iallfall ein av dei to som har "late fitness-test" kan spele, seier lagleiinga.  

Siste nytt: Christian Søvik stille til kveldens kamp mot Brattvåg. Også Johan Stavik stille seg sjølv til disposisjon.  

   

Booking av møterom

Visst nokon i IL Norborg skal booke møterommet i klubbhuset, så skal dette gjerast i kalenderen her på norborg.com. Husk å velg "Møte" som kategori. Skriv også ned navn og e-postadresse under kontaktdetaljer. 

   

HUSK! Norborg-Brattvåg torsdag kl. 1830

Norborg og Brattvåg møtast til årets første seriekamp torsdag kl. 1830 i Uggedalen. Vél møtt!
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kalender

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann