torsdag, februar 22, 2018
   
Text Size
Feil

Kjempeoppmøte på dommerkurs

Norborg arrangerte i kveld klubbdommerkurs på forsamlingshuset i Søvik. Imponerande 36 person deltok på kurset som vart leda av Kåre Erlandsen. 

Les mer: Kjempeoppmøte på dommerkurs

 

4. divisjon torsdag

Vartdal - FK Sykkylven 2-5
Blindheim - Skodje 2-2
Vigra - Langevåg 2-4
Ellingsøy - ÅVK 3-3
Ørsta - Ørskog 3-1

Gursken/Larsnes, FK Sykkylven og Langevåg har full pott etter to serierunder. Vigra og Åmdal står utan poeng.
   

Dommarliste

Under Fotballmenyen på venstresida finn du no dommarliste med oversikt over kva kampar du skal dømme fram til og med 28. juni. Kvar enkelt er ansvarleg for å sjekke kor tid dei skal dømme, og eventuelt skaffe erstattar visst dei ikkje har høve.
   

Kampar onsdag

Noregsmeisterskapet 2. kvalifiseringsrunde
Spjelkavik -Volda 2-4 (2-0)  - kollaps av heimelaget som leia 2-0 etter mål av Halvard Westad
Træff - Rollon 1-1 e.e.o.,  3-2 i straffekonkurransen.

3. divisjon damer
Brattvåg - HaNo/Lepsøy 11-0

4. divisjon
GuLars - Åmdal 7-0

5. divisjon
Hessa - HaNo 5-1
MSIL - Emblem 2-4
Ravn - Brattvåg2
Stordal - Aksla 6-1

Gjerdsvika - Tjørvåg 1-5
Sæbø - Hareid2 2-4
   

Perfekt start for damelaget

Norborg - Herd jr. 1-0 (0-0)

Mål: Camilla Vatne

Norborg sitt damelag spelte sin første seriekamp etter at samarbeidet med Ravn stranda i fjor sommar. Og for ein start for damene. Etter 0-0 ved pause avgjorde oransjetrøyene kampen eit kvarter før slutt ved nysigneringa Camilla Vatne.
   

Vaskemaskin på plass!

IL Norborg rettar ein stor takk til Kjell Sandvik for at han donerte si gamle vaskemaskin til klubben.
   

Autovern på plass

Det skjer nesten daglig nye ting med vårt store idrettsanlegg i Uggedalen. I dag vart arbeidet med autovern som starta i går ferdigstilt. Ca. 250m med autovern er no satt opp rundt parkeringsplass og veier.
   

Nye spelarar til damelaget - kamp i kveld

Norborg har signert tre nye spelarar for sitt damelag. Dette er Anette Ulla Vegsund (tilbake frå Brattvåg), Camilla Løken (Brattvåg) og Camilla Vatne (Ravn). Samtlege er klar for kamp i kveld då ein møter Herd jr. kl. 1900 i Uggedalen. Norborg jobbar også med å få Silje Nogva sin overgong frå Valder i orden før serieopninga i kveld.
   

Hødd2 inntok tabelltoppen!

3. divisjon Sunnmøre måndag

Hødd2 - Volda 4-1 (3-1)
1-0 Espen Standal (2), 1-1 Bjørnar Liaskar (str. 20), 2-1 Eirik Heltne (str. 27), 3-1 Eirik Heltne (str. 37), 4-1 Kristoffer Sætrenes (82)

Tabell
   

7’ar-lag – kven blir med?

Sjølv om det ikkje ser slik ut når vi ser ut vindauget no, så er det ikkje lenge til første seriekamp for 7’ar-laget! For å vere nøyaktig så er første kamp borte mot HaNo tysdag 4. mai kl. 19:00.Det har vore veldig variabelt med oppmøte på trening (for å seie det diplomatisk) og vi må difor be om at alle som er interessert og har høve til å vere med å spele kampar sender ein mail til noralf.gamlem(at)stxeurope.com.Dersom du berre kan vere med i periodar så er det heilt greitt, men sjølvsagt fint om du då seier noko om når det passar og når det ikkje passar (t.d. om du periodisk er vekke).Terminlista for 7’ar-laget finn du her: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=82476. Vi må ta atterhald om at ikkje alle som har lyst kan få vere med på kampane dersom det blir mange som melder si interesse (men ut frå treningsoppmøte så ligg det vel an til å bli mest ei teoretisk avgrensing...).
   

Lagbilder

Send en epost til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . med navn på spelara som er på bilda og nummeret til bildet. Emnefeltet i eposten merkast med lagnavnet.

Les mer: Lagbilder

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kalender

Sponsorer

 

 

 

 

trendbygg

 

more_hus

norsk-gjenvinning1

hrsolutions

logo security ny jpg

helpmann